dimarts, 18 de maig del 2010

"El cazo de Lorenzo"

Un altre conte que podem trobar a youtube en format de video, és "El cazo de Lorenzo". Aquest, enfoca la temàtica d'aquelles persones que tenen alguna discapacitat i que per açò són "diferents". És un conte molt motivador i que a més transmet uns valors apropiats per a treballar a l'aula.
Nosaltres hem conegut aquest conte, escrit per Isabelle Carrier, gràcies 'un comentari que ens han fet a aquest blog, i volíem donar-les les gràcies per tal aportació.
Espere que us agrade.



dilluns, 17 de maig del 2010

Día Internacional d'Internet

Hui 17 de maig, és el Día Internacional d'Internet i per a poder celebrar-ho amb els nostres alumnes, hem preparat aquest Photopeach.



Còmics divertits amb bubblr!

Bubblr és una altra aplicació de la web 2.0 que ens permet crear còmics agafant imatges de flickr i inserint text.
El resultat és un còmic com aquest!
Si voleu veure'l a la pàgina ho podeu fer a aquest enllaç.


dissabte, 15 de maig del 2010

Feliç dia de la Familia


La familia Guau Guau ix de passeig,
els mostra a tots, els seus cadells nous.


La familia Miau Miau, ronronea en la terraça
i baix la lluna, prenen llet en taça.



La familia Cua Cua
es banya a la llacuna
es lustren el piquet,
es pentinen les plomes.


La familia Mu Mu prepara una festa,
amb herba molt tendra i agüita fresca.


Totes les famílies reunides esten,
i un FELIÇ DIA!
Et volen desitjar.





divendres, 14 de maig del 2010

Llibres digitals amb Bookr

Bookr és una aplicació que ens ofereix la web http://www.pimpampum.net/ i que ens permet crear llibres o álbums digitals en línia utilitzant imatges de flickr. Amb aquesta aplicació podem combinar imatges i text per a treballar molts temes amb els xiquets.
Ací teniu un exemple per a treballar els pintors i les seues obres més importants.
Si voleu vore l'original, el podeu trobar a aquest enllaç http://www.pimpampum.net/bookr/?id=15034


dilluns, 10 de maig del 2010

Phrasr

Phrasr és una aplicació interactiva que ens oferix la web http://www.pimpampum.net/, on podem posar una frase amb paraules i ella te la dona amb imatges. Potser un recurs molt útil per a utilitzar-ho amb els xiquets que estan aprenen a llegir.

Un exemple del que es pot crear amb aquesta aplicació el podeu vore ací.

dijous, 6 de maig del 2010

Editem imatges!

A continuació, us recomanem uns quants editors d'imatges molts senzills per a emprar-los com a recursos a l'aula:

PiZap: Aquest editor de fotografíes permet afegir efectos com ara bafarades, dibuixos de flors, papallones, cares de famosos, etcètera. Com a recurs per a utilitzar-ho amb els xiquets, podem crear unes imatges com la que es pot vore a continuació, per a treballar les estacions.




Pikimp: Podem crear felicitacions de Nadal amb la fotografía dels xiquets de la nostra classe amb aquest senzill editor que permet afegir textos, glitters, canviar-te el peinat…



Loonapix: Ens permet posar les nostres cares a uns corps que no són els nostres, marcs a les nostres fotografíes, crear gifs i fins i tot, realitzar un calendari del mes que vulgues, com el que es pot vore a continuació. Si elegim per exemple, el recurs del calendari, podem crear un per a cada mes, posant les fotografíes dels xiquets de la classe que complisquen anys eixe mes, amb la finalitat de tenir-lo present i preparar-nos per a organitzar la festa d’aniversari amb dinar i tarta.

ImageChef: Amb la quantitat d’opcions que ens ofereix aquesta web, hem pensat que podíem editar una imatge amb un fons divertit, per a que els xiquets a final de curs, tingan un bon record dels seus companys.



Us animem a que editeu les vostres fotografíes!

XIV Festival Internacional de Catxirulos 2010

Un any més la ciutat d'Alacant dóna la benvinguda a aficionats i profesionals dels catxirulos de tota Espanya en un dels festivals de més llarga trajectòria del territori nacional. El XIV Festival Internacional de Catxirulos conta amb la participació de més de 10 equips d'Espanya, Itàlia, Bèlgica i Alemanya, a més de la participació oberta de tots els aficionats amb tallers, exhibicions i vol lliure. També, com tots els anys, hi haurà tallers destinats als xiquets i xiquetes perquè puguen construir el seu propi catxirulo i volar-lo a la platja.
Animeu-vos a venir i gaudir de l’espectacle!
Horari:

- Dissabte 8 de maig de 11:30h a 13:30h i de 17:00h a 19:00h.

- Diumenge 9 de maig 10:30h a 13:30h.

Lloc:

- Platja del Postiguet (Alacant).

diumenge, 2 de maig del 2010

Feliç Dia de la Mare!



Felicitats a totes les mares!!!
Si voleu trobar més poesies del dia de la mare i de molts altres temes us recomanem que visiteu