dijous, 6 de maig del 2010

Editem imatges!

A continuació, us recomanem uns quants editors d'imatges molts senzills per a emprar-los com a recursos a l'aula:

PiZap: Aquest editor de fotografíes permet afegir efectos com ara bafarades, dibuixos de flors, papallones, cares de famosos, etcètera. Com a recurs per a utilitzar-ho amb els xiquets, podem crear unes imatges com la que es pot vore a continuació, per a treballar les estacions.




Pikimp: Podem crear felicitacions de Nadal amb la fotografía dels xiquets de la nostra classe amb aquest senzill editor que permet afegir textos, glitters, canviar-te el peinat…



Loonapix: Ens permet posar les nostres cares a uns corps que no són els nostres, marcs a les nostres fotografíes, crear gifs i fins i tot, realitzar un calendari del mes que vulgues, com el que es pot vore a continuació. Si elegim per exemple, el recurs del calendari, podem crear un per a cada mes, posant les fotografíes dels xiquets de la classe que complisquen anys eixe mes, amb la finalitat de tenir-lo present i preparar-nos per a organitzar la festa d’aniversari amb dinar i tarta.

ImageChef: Amb la quantitat d’opcions que ens ofereix aquesta web, hem pensat que podíem editar una imatge amb un fons divertit, per a que els xiquets a final de curs, tingan un bon record dels seus companys.



Us animem a que editeu les vostres fotografíes!